LET OP! Uiteraard volgen wij de regels omtrent COVID19

Privacy - en cookieverklaring

Femke Kruize Photography

Graaf wichmanstraat 32

7271 CD

Borculo

KvK-nummer: 73949477

 

www.femkekruizephotography.com

info@femkekruizephotography.com

 

Verwerking persoonsgegevens

De verwerking van persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen uit de Wet ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’. Voor de website en werking van de website (www.femkekruizephotography.com) wordt gebruik gemaakt van een aantal diensten en plug-ins. Hieronder volgt uitleg over het gebruik van deze diensten en plug-ins.

 

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt. In deze verklaring wordt eerst uitgelegd wat cookies zijn. Daarna zal worden ingegaan op welke cookies gebruikt worden en waarom.

 

Wat zijn Cookies? 

Een cookie is een bestand dat door een website (in dit geval www.femkekruizephotography.com) wordt meegestuurd en door de browser op de harde schijf van je computer wordt geplaatst. Er staat dan een cookie op de harde schijf. Wanneer jij de volgende keer weer de website bezoekt kan de opgeslagen informatie, dat staat in de cookie, worden teruggestuurd naar deze website.

 

Google Analystics

Onze website plaatst cookies van Google. De informatie die Google krijgt uit de cookie wordt geanalyseerd. Deze informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Google heeft van ons geen toestemming gekregen om informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Google is een Amerikaans bedrijf en slaat de door haar verzamelde informatie op in Amerikaanse servers. Voor meer informatie over het beleid van Google Analystics zie de website van Google.

 

Social Media buttons

De verschillende social mediakanalen gebruiken een code, waarmee ze de via de site cookies plaatsen. Deze social media kanalen verzamelen informatie die ze door middel van de cookies kunnen verkrijgen. Lees de privacy verklaring van de door Femke Kruize Photography gebruikte social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

 

Uitschakelen en verwijderen

Je kunt cookies uitschakelen of verwijderen. Hiervoor moet je bij de instellingen van je browser kijken. Kom je er niet uit? Gebruik dan de help-functie van de browser.

 

Google Analytics

Graag willen wij inzicht in het gebruik van de website om deze te kunnen optimaliseren voor gebruik. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Google Analytics. Deze dienst analyseert de gegevens van website bezoekers. Een IP-adres is niet zichtbaar en valt daarmee ook niet te herleiden naar een persoon voor ons. Google Analytics hanteert daarnaast zelf een beleid wat online vindbaar is.

 

Social Media kanalen

Femke Kruize Photography maakt gebruik van verschillende social media kanalen, namelijk: Facebook, Instagram en Pinterest. Om het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken, maakt Femke Kruize Photography gebruik van buttons, linken en/of contactformulieren. Ook deze social media kanalen verzamelen informatie. Om duidelijk te krijgen water met de gegevens gebeurt, kunnen de privacyverklaring van de social media kanalen uitsluitsel bieden. 

 

Privacy Algemeen

Femke Kruize Photography verzamelt en verwerkt geen persoonlijke gegevens. Persoonlijke gegevens worden alleen opgeslagen wanneer deze door de klant zelf, bewust, aan haar zijn verstrekt. 

 

Verzamelde informatie en het doel hiervan:

We slaan voor verschillende redenen informatie op. Hieronder kun je lezen welke informatie we van jou bewaren en waarvoor.

 

Contactformulier

Via het contactformulier kun je vragen aan ons stellen. We vragen jou je naam en e-mailadres in te vullen en natuurlijk je vraag. Op de ze manier weten we van wie de vraag afkomstig is en kunnen we je vraag beantwoorden via de mail. Als je wil mag je ook je telefoonnummer achter laten of vertellen hoe je Femke Kruize Photography gevonden hebt. Dit ben je dus niet verplicht.

 

Pixieset

Femke Kruize Photography gebruikt Pixieset om met jou de gemaakte foto’s te delen zodat jij gemakkelijk een selectie kan maken. Daarom zijn jouw emailadressen en foto’s bij hen bekend. Wil je meer weten over hun privacy? Bekijk dan hun privacy policy. 

 

WeTransfer

Om op gemakkelijke manier de gemaakte foto’s met jou te delen in hoge resolutie maakt Femke Kruize Photography gebruik van WeTransfer. Door middel van een link kun jij de foto’s downloaden. Zij zien dan ook jouw e-mailadres en foto’s. WeTransfer hanteert zelf een beleid wat online vindbaar is.

 

Bestelling leveren

Voor je bestelling van een fotoalbum hebben we de volgende gegevens nodig: naam, adres(sen), e-mailadres en betaalgegevens. Met deze informatie kunnen wij het pakketje naar je toezenden en kunnen we je op de hoogte houden van je bestelling. We laten het pakketje bezorgen door een bezorgdienst. Daarom hebben zij jouw gegevens ook nodig. Ook hebben we jouw telefoonnummer nodig. Mocht er toch iets aan de hand zijn met je bestelling, kunnen we op een gemakkelijke manier contact met je opnemen. 

 

Betalen

Om een betaling voor jou zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, maken wij gebruik van een online betaalservices. Hierdoor kun jij bijvoorbeeld met Ideal je bestelling betalen. Om dit mogelijk te kunnen maken worden jouw betaalgegevens, IP-adres, je internetbrowser, je apparaat type en in sommige gevallen je NAW-gegevens met hen gedeeld.

 

Boekhouding

Voor ons bedrijf moeten wij een boekhouding bijhouden. Hiervoor verzamelen wij de facturen die zijn aangemaakt na het plaatsen van een bestelling door jou. Hierdoor zijn jouw NAW-gegevens en e-mailadres bekend bij ons.

 

Foto’s voor portfolio of social media

Wanneer jij daar toestemming voor gegeven hebt, bewaart Femke Kruize Photography foto’s waarop jij duidelijk zichtbaar bent. Deze worden gebruikt voor haar (online) portfolio of voor social media. Op deze manier kan Femke Kruize Photography haar werk laten zien aan anderen. 

 

Grondslag voor het verwerken van persoonsgegevens

Om jouw gegevens te mogen bewaren en gebruiken moet Femke Kruize Photography een grondslag hebben. Je kunt dit zien als een voorwaarde die nodig is om gegevens te mogen verwerken. De grondslag(en) voor ons zijn:

  • De gegevens zijn noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst die met jou is aangegaan.
  • De gegevens zij noodzakelijk voor het nakomen van de wettelijke verplichtingen vanuit de belastingwet.
  • Expliciete toestemming wanneer foto’s voor het gebruik van het portfolio of plaatsen van foto’s op social media.

 

Zonder naam, adres(sen), e-mailadres en/of aflever- en betaalgegevens kan Femke Kruize Photography haar werk niet doen. Op het moment dat jij jouw persoonlijke gegevens niet wil verstrekken kunnen we je niet verder helpen. Er zal dan ook geen overeenkomst tot stand komen, wat betekent dat Femke Kruize Photography geen foto’s kan maken of een fotoalbum kan toesturen. Je bent niet verplicht toestemming te verlenen voor het gebruiken van je foto’s voor social media of portfolio.

 

Delen met anderen

Femke Kruize Photography verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken/ afgeven indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke plicht. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in haar opdracht, sluit Femke Kruize Photography een verwerkingsovereenkomst om te zorgen voor hetzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens, zoals zij dat zelf doet. Femke Kruize Photography blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Hoe lang we gegevens bewaren

Femke Kruize Photography bewaart je gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te behalen waarvoor zij jouw gegevens heeft verzameld. De bewaringstermijn(en) zijn:

  • De gegevens die nodig zijn worden, na afronding van de opdracht, 7 jaar bewaard nadat de factuur te voldaan om te voldoen aan de administratieve verplichtingen vanuit de wet- en regelgeving.
  • De door Femke Kruize Photography geselecteerde foto’s worden onbeperkt bewaard voor haar portfolio of gebruikt voor social media mits jij hier toestemming voor hebt verleent.

 

De rechten van jou

Je hebt het recht om de opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, te laten verwijderen, te laten transporteren naar een ander bedrijf die jouw gegevens nodig heeft, te minimaliseren tot alleen de gegevens die nodig zijn en je hebt het recht om bezwaar te maken tegen het opslaan van de gegevens. Femke Kruize Photography heeft echter geen invloed op het gebruik van gegevens door social media kanalen. Wanneer jij gebruik wilt maken van een van de rechten die hiervoor genoemd zijn of een vraag hebt, neem dan contact op via info@femkekruizephotography.com

 

Beveiliging van gegevens

Femke Kruize Photography neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt daarom passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@femkekruizephotography.com

 

Klacht

Heb je een klacht over de verwerking van je persoonsgegevens? Je kunt hierover een klacht indienen bij de toezichthouder van de Autoriteit Persoonsgegevens.