Over mij

Hi & welkom op mijn website! 

 

Dit ben ik, Femke. Een Achterhoeks meisje geboren op grapjesdag, oftewel 1 april. Ik ben gek op brie, hou van geurkaarsen of stokjes, gezelligheid met vrienden en/of familie onder het genot van een drankje met een leuk bordspel, muziek of gewoon een avondje Netflix. 

 

Ik ben opgegroeid in het mooie Borculo met mijn ouders en broertje. Inmiddels woon ik samen met mijn vriend, maar heb ik het mooie Borculo nog niet verlaten. Ons nieuwe gezinslid Floki, Golden Retriever, mag hierbij ook niet ontbreken.

 

In de winter kun je mij zeker herkennen aan mijn warme truien en eenmaal binnen lig ik maar wat graag onder een warme fleece deken met een warme kop thee! 

 

In de zomer kan je mij herkennen aan mijn jurkjes en vrolijke kleuren, want deze zijn volop te vinden in mijn kledingkast! Laten we over schoenen, maar niet beginnen, want zoals mijn oma altijd zei; "Ik heb last van een schoenentik" en ik durf met zekerheid te zeggen dat ik dit wel heb overgenomen, haha! 

 

Op dit moment ben ik naast fotografie werkzaam als Filiaalmanager bij de Trekpleister en heb ik hiervoor ook mijn diploma als Drogist mogen behalen in 2022. Fotografie is hierdoor op een ander pitje komen te staan. Ik neem nog steeds opdrachten aan, maar in goed overleg en wat ik echt leuk vind om aan te pakken!  

               Studio Silver Linings


 

 

 

 

Van kleins af aan vond ik de camera, maar ook de foto's, maar wat interessant. Zo kocht ik van mijn zakgeld mijn allereerste camera en later werd dit mijn eerste spiegelreflex. Inmiddels is deze ingeruild en ben ik in het bezit van de Canon EOS70D met diverse lenzen. Ik heb mijn diploma behaald voor beroepsfotograaf, maar heb enorm veel geleerd in de praktijk en leer nog dagelijks bij. 

 

Ik vind het heel erg mooi en bijzonder om voor jullie een moment vast te leggen. De emoties die je terug ziet op een foto en jullie verhaal vertellen waar je de rest van je leven op terug kunt kijken. Nog mooier is het als ik dit ook mag verwerken in een album zodat jullie herinnering nog tastbaarder wordt. 

 

Because every picture tells a story....