Over mij!

Hoi en welkom op mijn website! 

 

Dit ben ik, Femke. Een Achterhoeks meisje geboren op grapjesdag oftewel 1 april. Ik ben gek op brie, hou van geurkaarsen of stokjes, gezelligheid met vrienden en/of familie onder het genot van een drankje met een leuk bordspel, muziek of gewoon een avondje Netflix. 

Ik ben opgegroeid in het mooie Borculo met mijn ouders en broertje en dit is overigens nog steeds mijn woonplaats. Ik heb een konijn Flip, maar mijn ouders hebben ook nog een lieve viervoeter genaamd Teun.

Je kunt mij herkennen aan mijn warme truien, want ik ben (meestal) een enorme koukleum. Zomers zie je me vaak in jurkjes, want ik vind dit gewoon ontzettend leuk en zijn dan ook veel te vinden in mijn kast.

 

               Studio Silver Linings


 

Van kleins af aan vond ik de camera, maar ook de foto's, maar wat interessant. Zo kocht ik van mijn zakgeld mijn allereerste camera en later werd dit mijn eerste spiegelreflex, namelijk de Canon EOS1100D. Inmiddels is ook deze ingeruild en ben ik in het bezit van de Canon EOS70D met diverse lenzen. Ik heb mijn diploma behaald voor beroepsfotograaf, maar heb enorm veel geleerd in de praktijk en leer nog dagelijks bij. 

 

Ik vind het heel erg mooi en bijzonder om voor jullie een moment vast te leggen. De emoties die je terug ziet op een foto en jullie verhaal vertellen waar je de rest van je leven op terug kunt kijken. Nog mooier is het als ik dit ook mag verwerken in een album zodat jullie herinnering nog tastbaarder wordt. 

 

Because every picture tells a story....